Invandrarvåldet mot våra barn blir allt råare

Med importerad våldskultur följer konsekvenser. Eller som man brukar säga; ”tar vi hit MENA så får vi också MENA här”. Våra svenska barn och ungdomar rånas, misshandlas och förnedras grovt. De tvingas äta fimpar, invandrarna kissar i deras munnar och tvingar dem att klä av sig.

Vi som har haft ögonen öppna och skannat nätet på lokala nyheter, sociala medier och ”alternativa” nyhetssidor har vetat detta länge; Sverige har blivit ett shithole country. Låter det grovt? Visst, men det är det också.

Ungdomsrånen har exploderat i antal sista åren – det var illa redan innan, men efter asylvågen 2015 har det formligen exploderat.

Rån mot barn under 18 år har ökat med 100% sista fyra åren.
Rån mot unga

De som rånar är i princip uteslutande ungdomar från ”utsatta områden”, det vill säga, invandrare. De som betalar för politikernas vansinniga migrationspolitik och asylhaveri är våra barn. Hur föräldrar är så fega så de inte sätter ner foten och säger ifrån är ofattbart. Många till och med fortsätter rösta på partier som är skyldiga till den här utvecklingen – vilket i princip är ”sjuklövern”.

Misstänkta gärningsmän under 15 år har ökat med 40%
Rån mot unga 2

Utifrån att polis och styrande politiker känner till den här utvecklingen och inte gör något åt det så är det uppenbart att de skiter i det. Varför fortsätter man annars med öppna hjärtan och öppna gränser? Visst, polisen plockar in en och annan men vad hjälper det, de är ute på gatan igen snart där på.

Om inte styrande i Sverige inser att vi har med parallellsamhällen att göra där straff inte biter så är vi förlorade. Faktum är ju, att klanerna inte sällan låter yngre förmågor ta straffen för sina brott, det kostar liksom inget. Med andra ord, ska vi komma till rätta med det eskalerande, grova och importerade våldet och brottsligheten, så måste hela klaner straffas. Stängd gräns och utvisning är ett måste. Kommer det att hända? Inte med dagens styrande och därför tvingas vi, tyvärr, vänja oss vid detta nya, mångkulturella och mångkriminella Sverige. Det är sorgligt, så förbannat sorgligt. Men tyvärr får vi alla ta konsekvenserna av vänsterliberalers vansinniga världsbild där vi har råd med precis allt (ja utom våra barn, sjuka och gamla då).

Fallet Liam

Igår kväll, tisdag 11 februari, uppmärksammade SVT Aktuellt (!) fallet ”Liam”. En ung svensk kille, som på väg hem från jobbet stiget av tunnelbanan i Stockholm. Han förföljs av invandrarungdomar som sedan rånar honom. Han misshandlas och utsätts för grova hot. Han kallas för ”svenne” och ”mammaknullare”. En av gärningsmännen kissar i hans mun, de filmar detta. Han tvingas sedan klä av sig naken, även detta filmas.

Liam berättar själv om förnedringen:

 

Det ”Liam” utsattes för är inget ovanligt. Polisen känner igen detta och har sett det förut. Svenska ungdomar som förnedras, som tvingas äta cigarettfimpar och svälja. Barn som tvingas öppna munnen och bli urinerade på och i munnen. Det här är det nya Sverige.

Carin Götblad, Regionpolischef Mitt berättar om invandrarvåldet:

 

Stefan Löfvens Europa byggde inga murar, sa han 2015. Men murar har han byggt. Murar som håller våra barn och ungdomar inne. De vågar inte gå ut ensamma. Det samma gäller kvinnor, där många inte vågar röra sig ute efter mörkrets inbrott, i sina egna bostadsområden. Föräldrar tvingas uppfostra sina barn vad de ska göra om de blir rånade. Gör inte motstånd, lämna ifrån dig det de vill ha. Men de råden hjälper inte mycket, när deras barn oavsett misshandlas och förnedras, urineras på, tvingas kyssa gärningsmännens fötter eller klä av sig nakna.

Sverige har blivit ett shithole country och det kan vi inte ändra på om inte de styrande byts ut. Med vänsterliberal majoritet i riksdagen så kommer utvecklingen tyvärr att fortgå. Nästa riksdagsval är 2022, vågar man hoppas på att folk har vaknat upp till dess?

/MickeK

5 reaktioner på ”Invandrarvåldet mot våra barn blir allt råare

  1. Pingback: Invandrarvåldet mot våra barn blir allt råare — Micke K – En röst i Sverige – Life, Death and all between

  2. Den som tror att vi lever i en demokrati har inte insett att vi håller på att gå under som nationalstat och sakta men säkert förvandlas till en diktatur utan några rättigheter för svenskar!
    Hur många svenskar har röstat för detta?

    Gilla

  3. Pingback: Invandrarvåldet mot våra barn blir allt råare – Suzie Weathers

Lämna en kommentar