Påläst kvinna ringer ”Ring P1” och undrar hur vi ska klara fortsatt anstormning av bidragsinvandrare

Migrationsverket publicerade nyligen sin senaste prognos över asyl- och anhöriginvandringen för 2019 – 2022, och det är chockerande siffror

En påläst kvinna ringde in till ”Ring P1” idag, 31 juli, och undrade hur de riktigt tänkt då vi saknar bostäder, lärare och har brist på sjukvård med mera.

Lyssna!

 

Argumenten från ”Ring P1” journalisten var liknande de som Reinfeldt presenterade när han hade flugit över Sverige; ”det finns gott om plats”. Men kvinnan ”körde över” reportern med fakta.

/MickeK

 

Hela avsnittet kan ni lyssna på här.

23 kommentarer

 1. Reportern slutade med att säga att hon inte skulle ha några åsikter här. Men hon visade klart var hon stod nånstans med de mest korkade inlägg och motargument. Ingen tvekan om var P1s personal står nånstans.

  Gillad av 2 personer

  1. Hörde just det inlägget, i ring P1.
   Kvinnan hade helt rätt enligt mina åsikter. Och tyvärr är inte vare sig radions journalister neutrala i sin yrkesroll. Tycker det är urdålig. Programledarna för ring P1 tänker då i första hand på den absolut sämsta det är Täppas Fågelberg och som god tvåa är Thomas Tengby, så otroligt vänstervridna. Tragiskt är vara namnet.

   Gillad av 1 person

 2. Hur bra som helst. Äntligen någon som kan och vet vad hon pratar om. Säger det som så många av oss tänker.
  Tack så mycket.

  Gilla

 3. Man blir så glad så,tårarna kommer, det finns fortfarande riktiga människor ute i landet!
  Den vänsterstyrda fjompan fick ge sig för all fakta som damen bombade henne med.
  Och hon fick väldigt bråttom att avsluta samtalet.

  JÄTTE STOOR KRAM TILL DIG SOM RINGDE!
  👍😎😘😘

  Gilla

 4. Mycket intressant. Du som ringde in och redovisade fakta på ett på ett klockrent sätt,Du skall veta att du sannolikt har en majoritet av svenska folket bakom dig. Fortsätt att göra din röst hörd.

  Gilla

 5. P1;s journalist ska inte ha några egna åsikter utan hålla sig neutral. Motfrågorna uppfattas av alla här som att de är journalistens egen uppfattning. HELFEL, hon gjorde sitt jobb, vilket ju är att ju att ställa motfrågor som inte alls har med hennes personliga uppfattning att göra. Så fungerar ”Ring P1”. Uppringaren gavs på så sätt möjlighet att redovisa precis hur hon menar, vilket hon också gjorde på ett alldeles utmärkt sätt. Precis så som programmet är tänkt

  Gilla

  1. Sanningen som svider för PK folket. Konstigt att slussen släppte igenom henne. Är ju så rätt det hon sade. Men imorron släpps det fram en person med rätta åsikterna är jag säker på.

   Gilla

 6. Säger precis allt om var dessa aktivister inom Public Service står.
  Världens rikaste land. Snarare världens mest belånade land tack vare bostadsbristen. Höjs räntan ett par procent, så kommer massor av människor att gå i personlig konkurs.

  Gilla

 7. Vilket haveri programledaren är, SR och Ring P1 förnekar sig inte. Är det verkligen meningen att de ska debattera med dem som ringer in?

  Gilla

 8. Tack kloka kvinna (Anna-Karin Hjelm) för dina väl avvägda argument och skam till SR’s programledare som inte var påläst utan bara gick på känslor och inte fakta. Motargument i all ära men de blev tämligen urvattnade. Kanske svårt att bemöta men tyvärr hamnar vi i ett limbo pga människors skygglappar inför presenterad fakta.

  Gilla

 9. Tack till denna kvinna som sa vad tusentals människor i Sverige säger och pratar om hela tiden och oron som vi har varje dag i vårt land pga invandringen.

  Gilla

 10. Bland det bästa jag hört.. Där körde Anna- karin Hjelm över en av alla kommunister som är anställd av Sveriges Radio.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s