Annie Lööf påstår att hon inget visste om Herr och Fru Aldebes islamistiska åsikter. Hon sade att ”ni kunde ha berättat” till Magnus Ranstorp på twitter

Centerpartiet ertappades här om dagen med att ha haft minst två islamister i partiet, när den skandalösa domen i Solna tingsrätt exploderade i media. Både Hasan Fransson och Ebtisam Aldebe, centerpartistiska nämndemän, dömde i målet där en man friades från att ha misshandlat sin fru med hänvisning till sharialag.

På Twitter i onsdags poängterade Magnus Ranstorp för Annie Lööf att de faktiskt kunde ha frågat om Aldebe då det varit uppenbart länge att hon hyst islamistiska åsikter

RANSTORP

 

Annie Lööfs chockerande svar var att de kunde berättat! Hon försöker alltså påskina att hon inte hade någon aning om islamisten (-erna) i sitt parti

 

LÖÖF

Att Annie Lööf och centerpartiet skulle ha varit ovetande om Aldebes islamistiska åsikter förefaller otroligt, redan 2006 stod hon på Centerpartiets lista som riksdagskandidat och hennes krav på särlagsstiftning för muslimer var känd redan då

 

Sedan var det en debatt 2009 mellan Jimmie Åkesson och den dåvarande centerledaren Maud Olofsson där Åkesson frågade om man kan kandidera för centerpartiet och förespråka särlagsstiftning för muslimer

 

Så visst har centerpartiet känt till faktum i många år, men nu glider man undan och skyller på att ingen berättade. Det är faktiskt rent patetiskt.

/MickeK