När muslimer i Malmö, i Sverige, år 2017 får stå och skandera att de ska skjuta judarna, att Muhammeds armé ska återvända – utan att polisen ingriper, då undrar jag, hur är detta möjligt?

Sveriges Radio P4 Malmöhus rapporterade om ”hätsk och hotfull stämning”, när ett 200-tal muslimer samlades på Möllevångstorget i Malmö, utan demonstrationstillstånd, för att spy ut sitt jude- och USA-hat.

Polisen sade till P4 Malmöhus att man inte haft patruller på plats. Det ger signaler till vissa grupper att HMF (lagen om hets mot folkgrupp) inte gäller alla, har du bara rätt hudfärg, religion eller ”värdegrund” så får du bete dig hur fan du vill i Sverige. Ja hur ska man annars tolka detta?

Denna flathet och ängslighet som visas upp så fort vissa grupper beter sig i det här landet är inget annat än en ren jävla skandal! Går du som svensk ut och skriver något på sociala medier som kan uppfattas som HMF så är risken stor att du straffas, på ett eller annat sätt.

Men när 200 muslimer står på våra gator och skriker sjufalt värre saker, då reagerar inte en jävel.

Vakna Sverige!

/MickeK