Det kokar i leden, det går upp för allt fler svenskar vad det är för ”kravmaskiner” som kommit till Sverige. Ja på annat sätt kan jag inte uttrycka det när ekonomiska migranter inte är beredda att ta ansvar för sin egen skit, utan förväntar sig uppassning.

När till och med mainstream media, senast i form av Aftonbladet, börjar rapportera om bortskämda ekonomiska migranter som kommer till Sverige och förväntar sig att bli uppassade – och blir det inte det så klagar de högljutt – då har det gått långt (och det har det).

Peter Kadhammar på Aftonbladet besökte ett boende där migranterna klagade på allt möjligt. Lite från dialogen för att ge en bild:

”Jag kan inte koncentrera mig på mina studier”, säger Subhi, Kadhammar föreslår att han kan studera på biblioteket. Men det tycker inte Subhi, transporterna är ju så besvärliga. Kadhammar frågar om inte skolan där de studerar svenska har ett bibliotek. Inget svar på det…

Subhi fortsätter med sitt klagande; ”Vi är 45 personer här. Hur ska jag kunna städa åt 45 personer?” Kadhammar föreslår att städningen nog går fort om alla 45 hjälps åt.

En annan av migranterna klagar på att det är svårt att sova när tvättmaskinen är igång. Är de så förbannat tafatta så de inte kan komma överens om enkla regler, som att inte tvätta på vissa tider?

Under Kadhammars besök på boendet är tre städerskor upptagna med att städa efter dessa ”kravmaskiner” (ja ursäkta uttrycket en gång till men de beter sig som ordet beskriver). De städar toaletter, korridorer och duschutrymmen och de kommer till boendet två gånger per dag. Ändå klagar de unga männen på att det är smutsigt. Har de aldrig funderat på att man kan ta en trasa själv och torka rent efter sig?

Jag undrar verkligen, är det ingen som talar om för alla dessa män som kommit och kommer till vårt land att här har var och en ansvar för sig själv? De beter sig som bortskämda snorungar, ställer krav och gnäller om de inte får det de vill.

Är det så förbannat illa i Sverige så är det faktiskt inte svårare än att ni tar samma väg ut som ni kom in! Här har de alltså flytt från krig och elände (jo tjena!) till Sverige och klagar på att ingen städar toaletten efter dem? Jag har inga problem med att tycka och säga, passar det inte, så snälla, åk hem igen!

Åtskilliga rapporter, i skriven form och videos finns tillgängliga där det framkommer vad det är för människor som kommit till vårt land, där de lever på vår bekostnad, och har mage att klaga på ta-mej-fan-precis-allting!

Denna video exemplifierar väl vad Kadhammar rapporterade om, de undrar om de kommit till Sverige så dåligt som de blir behandlade. Sätt dig ner och andas innan du tittar på videon, risk för blodtryckshöjning…

 

Dags nu att någon talar om för dessa män att det inte bara är att komma hit och förvänta sig att få allting…

/MickeK