Han polisanmälde SD:s Mattias Karlsson och blev medias hjälte. Amir Nabizadeh, språkrör för Ung i Sverige, en politisk lobby- och proteströrelse som propagerar för amnesti, alla afghaner som kommit till Sverige ska få stanna tycker de.

Han har varit extremvänsterns gunstling under sommaren och hösten och efter Mattias Karlssons (sd) ”uthängning” av illegala var han en av de som polisanmälde – och därmed blev han så klart en hjälte i svensk PK-media.

Men han hade inte räknat med att en moderat riksdagsman, Hanif Bali, var ute på krigsstigen efter att han och hans familj fått motta flera hot om våldtäkt efter en tweet om afghanernas demonstration på Medborgarplatsen tidigare i höstas.

Hanif har tagit fram tekniska bevis som visar att Amir Nabizadeh, uppenbarligen, har ljugit om sin ålder vid kontakt med Migrationsverket.

Nu ryktas att även Hanif Bali kommer att polisanmälas, man kan inte undgå att undra om medias hjälte även denna gång står bakom polisanmälan.

/MickeK