Hur kunde det gå så fel?

Sossedrottningen före Mona Sahlins tid, utvecklingsminister Ulla Lindström – yttrade i ett tal 1955:

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

I samband med raskravallerna i USA sade Tage Erlander i riksdagen 1965:

”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden”

Palme (S) ville på 1970-talet inte ta emot 1 200 kvotflyktingar från Vietnam med motiveringen:

”Deras kultur skiljer sig så avsevärt från vår att det skulle få oanade följder”


Som synes så hade socialdemokratiska politiker, fram till 70-talet, en sund syn på hur man bygger ett tryggt och framgångsrikt samhälle.

År 1975 beslutade en enig riksdag, Palme var statsminister, att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle:

Proposition 1975:26

Sedan dess har det gått stadigt utför. Åtskilliga miljarder har plöjts ner i ”integrationsbefrämjande åtgärder” utan resultat. Ingen människa har kunnat undgå att se vartåt det barkat, åtminstone sen 80-talet.

År 2011 kom så det ödesdigra beslutet, Reinfeldt (på grund av sitt hat mot SD?) valde att ge miljöpartiet makten över migrationspolitiken och sedan dess har utvecklingen eskalerat och idag lever vi med konsekvenserna av fullständigt vansinnig massinvandring från främmande kulturer.

Normer och värderingar bakom brottslighet

Det finns ju de som vill hävda att man inte ska skylla på invandrarna. Givetvis är det så att förd politik ligger bakom asylkaoset vi har idag – men undersökningar visar på vad de gamla kloka socialdemokraterna förstod, värderingar och normer är orsak till många ungdomars kriminalitet:

Professor: Därför blir ungdomar kriminella

Så, invandrade normer och värderingar från vilt främmande kulturer har ställt till ett rent helvete på många orter i Sverige.

Det värsta ändå är nog att det vi ser idag är resultatet av för stor utomeuropeisk invandring – och obefintlig integration / assimilering, för 15-20 år sedan.

Jag vill inte ens tänka på resultaten om ytterligare 10-15-20 år, när sista årens massinvandring (för det är det) kommer att ge utslag i samhället…

Att vi sen har politiker, som inte förstår konsekvenserna av sin politik är riktigt oroväckande. SD har ju gått i bräschen sista åren och varit förutseende, tack vare SD:s framsynthet så har andra partier tvingats vakna upp de med. Plötsligt är allt som SD sade, som var så rasistiskt, idag realistiskt och en verklighet!

Våldet i Sverige jämförs med Mexiko

Idag är våldet så omfattande och grovt i Sverige att vi jämförs med Mexiko, ett land med välkänt höga nivåer av grov brottslighet:

Våldet i Sverige omfattande – jämförs nu med Mexiko

Adam Marttinen (SD) ställde frågan, i en intervju av Janne Josefsson med Moderaternas Tomas Tobé och Socialdemokraternas Ibrahim Baylan, varför de tagit dem sån tid att förstå att man inte kan låta folk gå omkring med skarpladdade vapen på stan utan att det ger omedelbara konsekvenser:

Våldet i Sverige – SD:s Adam Marttinen om förra och nuvarande regerings tafatthet

Hur Sverige ska komma ur detta har jag svårt att förstå. Helt klart kommer Sverige aldrig att bli sig likt igen. Tryggheten och samhörighetskänslan (som finns bland likasinnade med samma kultur, normer och värderingar) är för alltid borta.

Det är inget roligt land våra barn får växa upp i och en dag ta över. De politiker som har orsakat detta (och med vems mandat?) kommer att gå till historien – och det är ingen smickrande historia…

/MickeK

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s